GVBS De Bron Gooik-Oetingen

KLOOSTERSTRAAT

Kleuters in Oetingen

Nieuwe groepsfoto volgt!

Schoolteam

Onthaal-eerste kleuterklas: juf Ann Paternoster

Onthaal-eerste kleuterklas: juf Nele  en juf Dorien

Tweede kleuterklas: juf Ann Van Holder

Derde kleuterklas: juf Veronique Vindevogel

Kleuterturnen: juf Anja De Dobbeleer

Kinderverzorgster: juf Elsy Regaert

Zorg: juf Tilly Antoons

Zorgcoördinator: juf Christiane Bekaert

Oudercomité

Voorzitter: Nele Grosemans 

Ondervoorzitter: Helga Walschot

Penningmeester: Evi Beyl

Andere leden: Bart Brackx, Evelyne Donners, Kelly Vermeulen,  Kathleen Neuckermans, Pieter Clavie, Robrecht Vranken, Saartje Derriks, Vanessa Vandenneuker, Sara Van Beveren,Sofie Bouwens, Melissa Niels

Sfeerbeelden

laatste bronnieuws kloosterstraat

Dag van de turnleraar!

Op maandag 3 mei werden meester Jonas en meester Dries en juf Anja verrast met een dansje door hun leerlingen en kleuters.

Ze oefenden een aantal weken en konden ondertussen hun mondje houden. Het werd een echte verrassing voor de meesters en de juf.

Een kijkje in onze kleuterklassen

De huidige coronamaatregelen laten niet toe om de klasdeuren open te zetten voor bezoek. We bieden jullie toch graag een kijkje op de werking van de kleuterklas. Van zodra we in de mogelijkheid zijn om jullie te ontvangen, nodigen we jullie zeker eens uit.

INSCHRIJVINGEN

De huidige coronamaatregelen laten niet toe om de klasdeuren open te zetten voor bezoek. Daarom organiseren wij een online-meet om al jullie vragen te beantwoorden. Weldra verschijnt er een filmpje om jullie een idee te geven van het leven in onze kleuterklassen.

18 december

Warme kerstgroetjes uit de kleuterklassen.

26 augustus 2020 – Archeologisch graafwerken ter voorbereiding van opstart nieuwbouw op en rond het schooldomein van de Kervijnsite.

17 augustus 2020 – Juf Veronique is verhuisd naar een ander klaslokaal. Dit om plaats te maken voor start van de nieuwbouwwerken.

1 juli 2020 – We krijgen een nieuw schoolgebouw 

activiteitenkalender kloosterstraat