GVBS De Bron Gooik-Oetingen

KLOOSTERSTRAAT

Kleuters in Oetingen

Schoolteam

Onthaal-eerste kleuterklas:

juf Ann en juf Dorien

Tweede kleuterklas: juf Nele 

Derde kleuterklas: juf Veronique 

Kleuterturnen: juf Anja 

Kinderverzorgster: juf Elsy 

Zorg: juf Tilly en juf Ann

Zorgcoördinator: juf Christiane 

Oudercomité

Voorzitter: Nele Grosemans 

Ondervoorzitter: Helga Walschot

Penningmeester: Evi Beyl

Andere leden: Bart Brackx, Evelyne Donners, Kelly Vermeulen,  Kathleen Neuckermans, Pieter Clavie, Robrecht Vranken, Saartje Derriks, Vanessa Vandenneuker, Sara Van Beveren,Sofie Bouwens, Melissa Niels

Sfeerbeelden

laatste bronnieuws kloosterstraat

Dag van de turnleraar!

Op maandag 3 mei werden meester Jonas en meester Dries en juf Anja verrast met een dansje door hun leerlingen en kleuters.

Ze oefenden een aantal weken en konden ondertussen hun mondje houden. Het werd een echte verrassing voor de meesters en de juf.

Een kijkje in onze kleuterklassen

De huidige coronamaatregelen laten niet toe om de klasdeuren open te zetten voor bezoek. We bieden jullie toch graag een kijkje op de werking van de kleuterklas. Van zodra we in de mogelijkheid zijn om jullie te ontvangen, nodigen we jullie zeker eens uit.

INSCHRIJVINGEN

De huidige coronamaatregelen laten niet toe om de klasdeuren open te zetten voor bezoek. Daarom organiseren wij een online-meet om al jullie vragen te beantwoorden. Weldra verschijnt er een filmpje om jullie een idee te geven van het leven in onze kleuterklassen.

18 december

Warme kerstgroetjes uit de kleuterklassen.

26 augustus 2020 – Archeologisch graafwerken ter voorbereiding van opstart nieuwbouw op en rond het schooldomein van de Kervijnsite.

17 augustus 2020 – Juf Veronique is verhuisd naar een ander klaslokaal. Dit om plaats te maken voor start van de nieuwbouwwerken.

1 juli 2020 – We krijgen een nieuw schoolgebouw 

activiteitenkalender kloosterstraat