GVBS De Bron Gooik-Oetingen

Bronnenweg

Kleuters en eerste graad in Gooik

Schoolteam

Onthaal eerste kleuterklas: juf Kathleen, juf Ann

Tweede kleuterklas: juf Annick en juf Tilly

Derde kleuterklas: juf Regina 

Eerste leerjaar: juf Iris 

Tweede leerjaar: juf Sonja 

Kleuterturnen: juf Anja 

Lager turnen: juf Natalie 

Zorg kleuters: juf Tilly 

Zorg lager: juf Greet

Zorgcoördinator: Juf Christiane 

Oudercomité

Voorzitter: Sara Stas

Ondervoorzitter: Joris Notaerts

Penningmeester: Lizelle Botes

Andere leden: Femke Wyns,  Joke De Wit, Saartje Mattens, Sylvie Uwineza

Sfeerbeelden

laatste bronnieuws bronnenweg

Blij jullie terug fysiek te mogen ontmoeten in de bovenzaal van Familia.
Na de fuif van de kinderen kunnen de ouders eens de beetjes losmaken! Mis dit zeker niet!

ART MUSEUM

Laat jullie onderdompelen in de wereld van de kunst en kom de creatieve werkjes van de kinderen bewonderen. 

Randanimatie voor de kinderen en een gezellig terras voor ouders, grootouders en vrienden…

TAARTENSLAG

Voor het tweede jaar op rij is Corona spelbreker voor het organiseren van het pasta en croquefestijn. Als alternatief organiseert het oudercomité Gooik een tweede taartenslag ten voordele van de kinderen. Lekkere taarten van de plaatselijke bakker. Wens je de school te steunen, bestel dan zeker een lekker taartje. Deze kunnen afgehaald of geleverd worden op vrijdag 28 januari 2022. 

Met spijt in het hart zijn wij, oudercomité De Bron Gooik, genoodzaakt wegens de huidige Corona-restricties ons traditioneel Kerstcafé ook dit jaar te annuleren. Aangezien wij toch graag ons financiële steentje willen bijdragen aan de werking en toekomstige nieuwbouw van de school, organiseren wij met het oudercomité opnieuw een alternatieve activiteit. Tussen 18/12/2021 en 9/01/2022 kan je, alleen of met je ‘bubbel’, deelnemen aan een wandel-fotozoektocht voor jong en oud die wij hebben uitgestippeld in de verrassend mooie natuur rond onze school. Je krijgt na je inschrijving al de nodige informatie. Inschrijven doe je door een mailtje te versturen naar ocdebrongooik@gmail.com De winnaar wordt getrakteerd op kinder- & Gooikse bubbels aangeboden door Vinea. Wij hopen dat jullie massaal komen wandelen & zoeken, en misschien win jij dit jaar de mooie mand met al dat lekkers. Hopelijk tot ergens onderweg!!!

Dag van de turnleraar!

Op maandag 3 mei werden meester Jonas en meester Dries en juf Anja verrast met een dansje door hun leerlingen en kleuters.

Ze oefenden een aantal weken en konden ondertussen hun mondje houden. Het werd een echte verrassing voor de meesters en de juf.

Een nieuw speeltje in de speeltuin

dankzij pronatura en mos hebben we een nieuwe speeltunnel in onze speeltuin. 

Een kijkje in de kleuterklas

De huidige coronamaatregelen laten niet toe om de klasdeuren open te zetten voor bezoek. We bieden jullie toch graag een kijkje op de werking van de kleuterklas. Van zodra we in de mogelijkheid zijn om jullie te ontvangen, nodigen we jullie zeker eens uit.

INSCHRIJVINGEN

De huidige coronamaatregelen laten niet toe om de klasdeuren open te zetten voor bezoek. Daarom organiseren wij een online-meet om al jullie vragen te beantwoorden. Weldra verschijnt er een filmpje om jullie een idee te geven van het leven in onze kleuterklassen.

TAARTENSLAG

Omdat Corona en alle bijhorende maatregelen ervoor zorgen dat ons jaarlijkse smulfestijn ten voordele van de leerlingen niet kan doorgaan, organiseert het oudercomité graag een alternatief. Een taartenslag met lekkere taarten van onze plaatselijke bakker. Zin in een taartje voor het weekend van 29-30 januari? 

18 december Kerst in de kleuterklas

De kleuters van juf Regina spelen het kerstverhaal voor de vriendjes van de school.

14 december 2020 tot 10 januari 2021 fotozoektocht 

Dit jaar kunnen we spijtig genoeg geen kerstcafé organiseren, maar als alternatief organiseren wij een fotozoektocht doorheen het mooie Gooik. Trek je stapschoenen aan en wandel mee in je bubbel. We voorzien langsheen het parcours van 6 km opdrachtjes voor groot en klein.

9 september 2020

Benieuwd naar de nieuwe inrichting van onze kleuterklassen?  Enkele sfeerbeelden van de hoekjes in de 1ste, 2de en 3de kleuterklas.

29 augustus 2020

Het oudercomité en vrijwilligers hebben de speeltuin klaar gelegd voor een nieuwe start. Dikke dank je wel!

Augustus 2020

Ook in de Bronnenweg werden de eerste graafwerken voor de nieuwbouw uitgevoerd.

Augustus 2020

Kleuterklassen krijgen een schilderbeurt.

 

Nieuwbouwplannen achteraan het domein in de Bronnenweg.

 

activiteitenkalender bronnenweg