• strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/vhosts/vbsdebrongooik.be/httpdocs/sites/all/modules/views/views.module on line 879.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /var/www/vhosts/vbsdebrongooik.be/httpdocs/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 589.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /var/www/vhosts/vbsdebrongooik.be/httpdocs/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 589.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /var/www/vhosts/vbsdebrongooik.be/httpdocs/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 149.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /var/www/vhosts/vbsdebrongooik.be/httpdocs/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 25.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /var/www/vhosts/vbsdebrongooik.be/httpdocs/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 135.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /var/www/vhosts/vbsdebrongooik.be/httpdocs/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 135.

Nieuws van het Oudercomité Gooik

Beste

Ben jij ook een gemotiveerde ouder die net dat ietsje meer wil doen voor de school van uw en onze kinderen? Steek je af en toe graag de handen uit de mouwen of wil je gewoon meer betrokken zijn bij het reilen en zeilen van de school? Dan is het oudercomité wellicht iets voor jou!

Wie zijn wij en wat doen wij?

Wij zijn een groep gemotiveerde ouders die zich inzetten voor de school. In samenspraak met de vertegenwoordigers van het schoolteam willen wij mee bouwen aan een school waar alle kinderen zich thuis voelen. Het oudercomité heeft een ondersteunende functie binnen de school. We treden in overleg met alle betrokken actoren om onze kinderen een toffe school te bieden en vooral ... een onvergetelijke schooltijd.

Hoe doen we dat?

Het oudercomité organiseert gedurende het schooljaar allerhande activiteiten. Met de opbrengst wordt er een bijdrage geleverd voor uitstappen, culturele/sportieve activiteiten en aankoop van didactisch materiaal ten voordele van onze kinderen. Daarnaast krijgen alle klassen een structurele financiële steun per leerling waardoor de schoolfactuur niet oploopt.

Praktisch…

Eenmaal per maand (donderdagavond, 20u) steken we de koppen bij elkaar om nieuwe ideeën te bespreken, onze activiteiten te plannen en te evalueren. Bij deze vergaderingen zijn tevens de directie en een vertegenwoordiging van de leerkrachten aanwezig. Deze aanpak zorgt ervoor dat we goed voorbereid onze activiteiten kunnen uitrollen. Ons motto: ‘ieder doet wat hij of zij kan en wil doen. Vele handen maken het werk lichter!

Iets voor jou?
Omdat er elk jaar ouders van schoolverlaters het oudercomité vaarwel zeggen, zijn we op zoek naar nieuwe leden. Heb jij ook zin om onze ploeg te komen versterken? Aarzel dan niet om contact op te nemen met één van ons. Klik op een van de namen onderin om een e-mail toe te sturen.

 De Coster AnneWim DevilléAlexandra JanssensKristoff HemelinckxHilde De DobbeleerFrieda Van Diest

Thijs en Femke Timmermans  – Dirk TorfsDavid DevalckeneerGunther PannisVeerle DeveenMirella Nechelput