Oudercomité Gooik: Wat doen we?

 Ben jij ook een gemotiveerde ouder die net dat ietsje meer wil doen voor de school van uw en onze kinderen? Steek je af en toe graag de handen uit de mouwen of wil je gewoon meer betrokken zijn bij het reilen en zeilen van de school? Dan is het oudercomité wellicht iets voor jou!
Wie zijn wij en wat doen wij?
Wij zijn een groep gemotiveerde ouders die zich inzetten voor de school. In samenspraak met de vertegenwoordigers van het schoolteam willen wij mee bouwen aan een school waar alle kinderen zich thuis voelen. Het oudercomité heeft een ondersteunende functie binnen de school. We treden in overleg met alle betrokken actoren om onze kinderen een toffe school te bieden en vooral ... een onvergetelijke schooltijd.
Hoe doen we dat?
Het oudercomité organiseert gedurende het schooljaar allerhande activiteiten. Met de opbrengst wordt er een bijdrage geleverd voor uitstappen, culturele/sportieve activiteiten en aankoop van didactisch materiaal ten voordele van onze kinderen. Daarnaast krijgen alle klassen een structurele financiële steun per leerling waardoor de schoolfactuur niet oploopt.
Praktisch…
Eenmaal per maand (donderdagavond, 20u) steken we de koppen bij elkaar om nieuwe ideeën te bespreken, onze activiteiten te plannen en te evalueren. Bij deze vergaderingen zijn tevens de directie en een vertegenwoordiging van de leerkrachten aanwezig. Deze aanpak zorgt ervoor dat we goed voorbereid onze activiteiten kunnen uitrollen. Ons motto: ‘ieder doet wat hij of zij kan en wil doen. Vele handen maken het werk lichter!
Iets voor jou?
Omdat er elk jaar ouders van schoolverlaters het oudercomité vaarwel zeggen, zijn we op zoek naar nieuwe leden. Heb jij ook zin om onze ploeg te komen versterken? Aarzel dan niet om contact op te nemen met David Devalckeneer, +32 478 27 36 56. ddevalckeneer@hotmail.com

  Oudercomité Gooik

  (Klik hier voor informatie over het oudercomité Gooik)

                                                          --------------------------------------

Oudercomité Oetingen: Wat doen we?

  Oudercomité Oetingen

 

  (Klik hier voor informatie over het oudercomité Oetingen)